Nou Reduceri! Carcasa Gearbox Split V2 QSC 8mm Retro Arms Mareste

Carcasa Gearbox Split V2 QSC 8mm Retro Arms

107003

Produs nou

 • Gearbox V2 realizat la CNC compatibil cu replicile  airsoft AR15 (M4), M16 și altele cu gearbox V2 realizate dupa standardul Tokyo Marui. Gearbox-ul este fabricat dintr-un bloc solid de aluminiu (Dural) EN AW 7075 T651, care are o rezistență mai mare (590MPa) decât oțelul obișnuit (390MPa). Diametrul rulmentilor compatibili este de 8mm.

Mai multe detalii

ATENTIE: Ultimele bucati in stoc!

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 53 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 53 puncte de loialitate care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 10,60 lei.


539,10 lei cu TVA

-10%

599,00 lei cu TVA

Informatii

Gearbox CNC Split V2 conceput pentru replicile airsoft AR15 (M4), M16 și altele cu gearbox V2. Este fabricat dintr-un bloc solid din aluminiu (Dural) EN AW 7075 T651, care are o rezistență mai mare (590MPa), decât oțelul obișnuit de construcție (390MPa). Datorită materialului folosit, gearboxul are o durabilitate și rezistență mai buna  decât cel obișnuit din zinc-aluminiu. 

Gearboxul split înseamnă că este proiectat din două părți, superioară și inferioară. A avea un gearbox split are multe avantaje. De exemplu, instalarea mult mai ușoară a pieselor interioare . În timpul configurării grupului de aer, nu este nevoie să scoateți întreagul gearbox fin corp doar partea superioară poate fi demontată, deoarece este montată pe un pin al corpului. Aceast GEARBOX poate fi instalat chiar și în  corpurile AR15 (M4), care nu sunt complet drepte, cu orice cameră AR15 (M4) Hop Up la alegere.

Lungimea recomandată a duzei este de 21,4 mm. Rețineți că lungimea duzei poate fi influențată de mai mulți factori, de exemplu unghiul tappet plateului  sau lungimea diferită a părții frontale a gumei Hop Up. În aceste scenarii, veți avea nevoie de o lungime diferită a duzei.

Pachetul include:Gearbox CNC Split V2 (8mm) - QSC în, set de șuruburi și ghidaj de arc QSC.

Am făcut câteva îmbunătățiri utile în gearboxul CNC split V2:

 • Suporturile de arcuri au caneluri, astfel încât arcurile pentru placa tappet plate și tragaci nu vor sări.
 • S-a adăugat canelură pentru safety lever, astfel încât să se mențină în timpul instalării.
 • Adăugat canelură pentru arc tragaci, pentru o mai bună montare.
 • Gaura de control AOE.
 • Soclurile pentru bucșe / rulmenți au un diametru mai mic de aproximativ -0,02mm (7,98mm), pentru a nu răsturna bucșele în timpul instalării. Marginile prizei sunt tăiate pentru o mai bună instalare.
 • Am îmbunătățit caneluri pentru cabluri de 1 mm, acum puteți utiliza cabluri cu diametrul de 2,5 mm.
 • S-a adăugat marginea de protecție pentru protejarea cablurilor impotriva motorului.
 • Ambele părți ale gearboxului  sunt centrate de caneluri și muchii frezate.
 • Adăugat gaură pentru eliberarea anti reverse
 • Pentru o durabilitate mai bună, am adăugat mai mult material în jurul pcapului cilindru aceasta a fost partea cea mai critică și am adăugat cu 100% mai mult material cu o rază extinsa.
 • S-a adăugat canelura pentru arcul antireverse, deci nu va sări.
 • Marginile exterioare sunt acum tăiate.


Gearboxul RetroArms are un sistem rapid de schimbare a arcului QSC, unde puteți scoate ghidajul de arc complet cu cheie hexagonală și puteți schimba arcul fără a fi nevoie să deschideți complet gearboxul. În această soluție, trebuie să fixați ghidajul arcului cu șurub, de obicei cu replici AR 15 (M4), este cu șurub standard. În situațiile în care aveți stocuri pliabile sau nu aveți deloc stoc, trebuie să fixați ghidajul arcului cu șurub QSC. În caz contrar, ar putea exista situația în care ghidajul arcului se va lipi de arc. Acest lucru se datorează faptului că ghidajul arcului nu este fixat în gearbox

Gearboxul CNC poate fi instalată numai în replici airsoft cu standard compatibil Tokyo Marui.

!! nu folosiți cap cilindru MAXX !!

Recenzii

Scrie o recenzie

Carcasa Gearbox Split V2 QSC 8mm Retro Arms

Carcasa Gearbox Split V2 QSC 8mm Retro Arms

 • Gearbox V2 realizat la CNC compatibil cu replicile  airsoft AR15 (M4), M16 și altele cu gearbox V2 realizate dupa standardul Tokyo Marui. Gearbox-ul este fabricat dintr-un bloc solid de aluminiu (Dural) EN AW 7075 T651, care are o rezistență mai mare (590MPa) decât oțelul obișnuit (390MPa). Diametrul rulmentilor compatibili este de 8mm.

30 alte produse in aceeasi categorie:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: