Termeni si conditii

Site-ul www.2airsoft.ro se adreseaza in special jucatorilor de airsoft ,incepatori sau experimentati, cat si altor categorii de cumparatori care practica sportul sau sunt amatori de miscare in aer liber.

Prin plasarea unei comenzi catre SC Management Prest SRL, detinatorul site-ului www.2airsoft.ro cumparatorul isi exprima acordul asupra termenilor si conditiilor site-ului.

Produse
Produsele comercializate pe site sunt noi exceptand cele din sectiunea Produse Folosite sau alte produse la care este in mod expres specificat ca au fost utilizate sau au facut obiectul unor prezentari sau demonstratii. Produsele vor fi livrate in ambalajul original al producatorului iar in momentul livrarii vor fi insotite de factura fiscala. In cazul in care nu regasiti la colet Factura aveti posibilitatea de a solicitarea emiterea unui Duplicat prin email. Pentru produsele care beneficiaza de garantie se va expedia pe email certificatul de garantie la solicitarea expresa a clientului.  Pozele produselor nu reprezinta obligatii contractuale si sunt poze orientative obtinute de la distribuitori sau producatori. Cumparatorul are dreptul de a solicita pozele reale ale produselor inainte de cumparare dar acest lucru poate duce la intarzieri in procesarea comenzii. Toate produsele si promotiile sunt valabile in limita stocului disponibil.

Garantie
Pentru produsele care fac obiectul garantiei (Replici, echipamente electronice, sau alte produse al caror termen de garantie va fi expres specificat pe site), garantia comerciala acordata este de maxim 6 luni (durata de utilizare a replicilor sau echipamentelor de tip airsoft). Consumabilele nu fac obiectul acordarii de garantie (bile, gume hop up, incarcatoare, baterii). In cazul utilizarii necorespunzatoare a produselor cumparatorul va pierde dreptul de a beneficia de garantie. Deasemenea, operatiuni de reparatii sau alte interventii asupra produselor, realizate de catre alte persoane decat vanzatorul  sau fara acordul acestuia, vor duce la pierderea garantiei. Indepartarea sau distrugerea de sigilii sau marcaje aplicate pe produse sau parti ale acestora va duce deasemenea la pierderea garantiei.

In cazul garantiilor, contravaloarea transportului pana la sediul furnizorului este in sarcina cumparatorului exceptand situatia in care produsul achizitionat este receptionat cu defecte sau nefunctional si acest aspect este semnalat pe email la adresa comenzi@2airsoft.ro in termen de maxim 24 de ore de la receptia coletului.  In cazul in care coletul prezinta la receptie urme de distrugere cauzate de catre curier va rugam sa ne contactati pe email si sa semnalati acest aspect in momentul receptionarii lui prin o nota pe documentul de livrare.

Vanzatorul nu este responsabil de incompatibilitatea subansamblelor si pieselor intre producatori diferiti fie ca au fost achizitionate de la 2Airsoft.ro sau de la alti Vanzatori. Totusi ne vom pune experienta si cunostintele in slujba Cmparatorului astfel incat sa evitam astfel de situatii.

Achizitionarea produselor si plasarea comenzilor
Achizitionarea produselor se realizeaza prin plasara unei comenzi pe platform www.2airsoft.ro. , prin email la adresa comenzi@2airosft.ro sau telefonic la numarul 0749073745. Recomandam plasarea comenzilor pe platforma online pentru a evita situatia in care produse cu stoc limitat pot sa ramana fara stoc, fiind posibila ulterior modificarea comenzii telefonic sau prin email in limita stocului existent. In plasarea comenzilor vor avea intaietate in procesare si livrare comenzile plasate online.

Dupa plasare, comenzile vor fi confirmate telefonic sau email si nu mai este posibila editarea lor ulterioara.

In cazul in care dupa plasarea sau confirmarea comenzilor Vanzatorul va informa clientul asupra faptului ca nu exista unul, toate sau o parte din produse acesta din urma are dreptul de a anula comanda integral. In cazul in care Vanzatorul nu are posibilitatea de a realiza o comanda fie din lipsa stocului sau din alte motive imputabile sau neimputabile lui acesta nu are obligatia de a suporta eventuale daune sau penalitati pe care le poate solicita Cumparatorul. Daca totusi cele doua parti de comun acord ajung la un acord de suportare a unor eventuale daune valoarea acestora nu poate fi mai mare decat valoarea produselor comandate sau achizitionate.

Pentru procesarea comenzilor se vor solicita Cumparatorului informatii legate de numele , adresa,  numar de telefon sau alte informatii necesare. Vanzatorul isi rezerva dreptul de a solicita informatii suplimentare pentru a verifica varsta cumparatorului daca exista suspiciuni ca acesta nu indeplineste varsta minima legala sau conditiile necesare detinerii sau achizitionarii unei replici airsoft.

PRIN NAVIGAREA PE ACEST SITE SI ACCESAREA SAU ACHIZITIONAREA DE PRODUSE DIN SECTIUNEA “REPLICI AIRSOFT” CUMPARATORUL CONFIRMA FAPTUL CA DETINE VARSTA LEGALA SAU INDEPLINESTE CONDITIILE LEGALE PENTRU DETINEREA SAU ACHIZITIOANREA UNEI REPLICI AIRSOFT.

www.2airsoft.ro NU COMERCIALIZEAZA REPLICI AIRSOFT CATRE PERSOANE SUB 18 ANI.

Preturi
Toate preturile afisate pe site includ  TVA . Vanzatorul nu este responsabil pentru comisioanele percepute pentru platile prin banca, acestea sunt in sarcina Cumparatorului.

Returnarea Produselor
In cazul achizitionarii de produse, Cumparatorul, fara un motiv anume poate solicita returnarea produselor, urmand sa primeasca contravaloarea lor din care se vor deduce eventualele cheltuieli de transport, manipulare sau de utilizare a produsului si pierderea calitatilor si caracteristicilor initiale. Returnarea valorii de cumparare se va realiza integral daca produsul este receptionat la Vanzator in starea in care a fost trismis , cu ambalajele originale intacte cu toata documentatia si alte documente primite la livrare. Produsul va fi insotit de o copie a facturii fiscale, originalul fiind pastrat de catre Cumparator. Pentru a putea realiza returnarea produselor Cumparatorul va anunta in prealabil vanzatorul iar acesta va pune la dispozitie pe email un document de retur ce va insoti produsul returnat.

Responsabilitate 
Management Prest  SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de  erori  sau a  eventualelor probleme de securitate a serverului ce gazduieste site-ul nostru sau actiunilor unor terte persoane.

Confidentialitate
Datele culese si solicitate Cumparatorului vor fi folosite de catre Vanzator doar pentru scopul in care au fost colectate si doar pentru a asigura realizarea comenzilor. Management Prest va asigura confidentialitatea datelor si va depune toate eforturile necesare pentru  a pastra datele in siguranta si nu va vinde baza de date cu datele clientilor altor firme sau altor persoane. Datele vor fi cunoscute si prelucrate doar de catre Management Prest si angajatii acestuia precum si de firma de curierat care va realiza livrarea produselor.

Refuzul dvs. de a furniza datele personale determină neprocesarea comenzii.